Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resum del Ple municipal ordinari virtual d’abril del 2020

El Ple va tenir lloc el dia 6 d’abril del 2020

Ahir va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona la sessió plenària ordinària i virtual corresponent al mes d’abril del 2020. L’alcaldessa, Marta Madrenas, va presidir el Ple i va donar el tret de sortida de la sessió. Abans que res, l’alcaldessa va llegir una declaració institucional arran de la crisi del COVID-19 de tots els grups municipals. Un cop aprovades les actes anteriors, es van aprovar els decrets i acords a donar compte al ple i les ratificacions, i es va procedir a les votacions dels diferents punts que s’havien portat a les comissions informatives prèvies.

En el marc de la Comissió Informativa de Territori es va debatre el punt 3, relatiu a l’adhesió a l'Estratègia catalana de la Bicicleta 2025 (ECB2025), que es va aprovar per unanimitat.

Seguidament es va debatre els quatre punts de la Comissió Informativa d'Hisenda i Règim Interior. El primer punt, el punt 4, tractava sobre l’aprovació de la Kt de 2020 en aplicació del 0,85% de l'IPC de 2019 del contracte de servei de recollida de residus i neteja pública viària de Girona. Aquest punt es va aprovar per 17 vots a favor (JuntsxCat, PSC i C’s) i 10 abstencions (Guanyem Girona i ERC).

A continuació es va debatre els punts 5 (Requeriment a la societat Pàrking Plaça Catalunya S.A., concessionària de l'aparcament soterrani de la Plaça Calvet i Rubalcava, per l'acreditació de la inspecció reglamentària l'any 2019 dels ascensors exteriors de la plaça que donen accés a l'aparcament soterrani); 6 (Declaració d'obres d'especial interès o utilitat municipal -reparació puntual de la coberta de la casa Ardiaca, situada a la pujada Catedral 10-) i 7 (Declaració d'obres d'especial interès o utilitat municipal -substitució de la fusteria exterior, rehabilitació d'ampits i proteccions solars de la finca situada al carrer Maria Aurèlia Capmany 61-). Tots tres punts es van aprovar per unanimitat.

Un cop fetes les votacions dels diferents punts que s’havien portat a les comissions informatives prèvies i, després de l’apartat de precs i preguntes, l’alcaldessa va cloure el Ple. Podeu veure el Ple sencer al vídeo adjunt.

Tornar
— 30 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 30 de 92 resultats.