Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comunicat del govern respecte al contracte de neteja

El govern municipal ha emès aquest comunicat davant la negativa dels grups de l’oposició del ple de Girona a aprovar la pròrroga del contracte de neteja per un any.

Davant la negativa dels grups de l’oposició del ple de Girona a aprovar la pròrroga del contracte de neteja per un any, el govern s’ha mostrat sorprès per aquesta decisió i lamenta que la conseqüència de l’actitud de l’oposició serà que l’empresa pugui augmentar el preu del cost del servei de neteja a la ciutat. El motiu de la pròrroga era el de blindar el cost del servei, ja que la continuïtat de la neteja de la via pública i recollida de residus està garantida en aquests propers mesos mentre es treballa en el nou plec de clàusules per al futur contracte.

El regidor de Neteja de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha dit que “és inaudit que l’oposició no hagi volgut aprovar una pròrroga que només volia evitar un augment del preu de la neteja de la via pública i la recollida d’escombraries, només per treure rèdit polític, i en uns moments de crisi per la pandèmia on la ciutadania reclama actitud responsable en la gestió dels diners públics, per això ho hem tret de l’ordre del dia del ple”. Berloso ha volgut deixar clar que el servei es mantindrà, també amb les millores incorporades en els darrers mesos.  

Respecte al nou contracte, els plecs es tindran a punt en els propers mesos, ja que ara ha estat prioritari adaptar els canvis imprescindibles en la gestió del dia a dia de la neteja de la via pública i la recollida d’escombraries a causa de les necessitats de la pandèmia. Berloso critica que els grups de l’oposició “estan obviant intencionadament que els ajuntaments estem en una situació molt complicada, prioritzant el manteniment dels serveis públics en un context molt difícil, i demanem de nou que siguin conscients del que estem vivint”. 

En els propers dies el govern aprovarà el manteniment del servei de neteja de la via pública i recollida d’escombraries a l’actual prestador, Girona + Neta, mentre es continuarà treballant en els plecs que hauran de definir el nou contracte de neteja per a la ciutat.

Tornar
— 30 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 30 de 92 resultats.