Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resum del Ple municipal extraordinari de juliol del 2020

El Ple va tenir lloc el dia 30 de juliol del 2020

Ahir va tenir de forma telemàtica la sessió plenària extraordinària corresponent al mes de juliol del 2020. L’alcaldessa, Marta Madrenas, va presidir el Ple i va donar el tret de sortida de la sessió, i es va procedir a les votacions dels diferents punts que s’havien portat a les comissions informatives prèvies.

En primer lloc es van debatre els punts 2 i 3 dins de la Comissió Informativa d’Alcaldia, sobre la renúncia al càrrec dels regidors de l’Ajuntament de Girona Carles Ribas Gironès i Isabel Muradás Vázquez. Aquests punts no es van sotmetre a votació, ja que eren informatius.

En el marc de la Comissió Informativa de Territori es va debatre un únic punt, el punt 4 (Modificar, per cinquena vegada i en relació amb les millores, del contracte de selecció d'un soci privat per a la constitució d'una societat d'economia mixta per a la gestió del servei de recollida d'escombraries i neteja viària de la ciutat de Girona, adjudicat a FOMENTO DE CONSTRUCCIONES Y CONTRACTAS, SA.). Aquest punt es va aprovar per 12 vots a favor (JuntsxCat i ERC), 2 abstencions (Cs) i 11 en contra (Guanyem Girona i PSC).

La portaveu del PSC, Sílvia Paneque, així com la regidora de Guanyem Girona Laia Pèlach, van explicar en nom del seus respectius grups que hi votaven contràriament pels motius que ja van argumentar en el ple ordinari del mes d’agost, que va tenir lloc el dia 27 de juliol.

Per acabar, es van debatre els dos punts de la Comissió Informativa d'Hisenda i Règim Interior. Pel que fa al punt 5 (desistiment del procediment de contractació dels serveis de neteja d'edificis i dependències municipals de l'Ajuntament de Girona), aquest punt es va aprovar unanimitat. Mentre que el punt 6 i darrer, sobre, l’inici i aprovació de l'expedient de contractació dels serveis de neteja d'edificis i dependències municipals de l'Ajuntament de Girona, es va aprovar per 14 vots a favor (JuntsxCat, ERC i Cs) i 10 en contra (Guanyem Girona i PSC).

Igual que en el punt 4, la portaveu del PSC, Sílvia Paneque, així com la regidora de Guanyem Girona Laia Pèlach, van explicar en nom del seus respectius grups que hi votaven contràriament pels motius que ja van argumentar en el ple ordinari del mes d’agost, que va tenir lloc el dia 27 de juliol.

Un cop fetes les votacions dels diferents punts que s’havien portat a les comissions informatives prèvies, l’alcaldessa va cloure el Ple. Podeu veure el Ple sencer al següent vídeo.

 

Tornar
— 30 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 30 de 92 resultats.