Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Notícies

La Marfà organitza un programa d’activitats fins al 8 de gener amb la proximitat comunitària com a element comú

Es tracta d’una proposta conjunta entre la Biblioteca Salvador Allende, el Centre Cívic Santa Eugènia i La Marfà - Centre de Creació Musical per celebrar els 10 anys de l’equipament cultural. L’espai ha sabut hibridar un relat proper a la comunitat del barri de Santa Eugènia, ser un espai de promoció del llibre i la lectura i alhora desenvolupar projectes de creació musical amb projecció dins i fora de Catalunya.

L’Ajuntament de Girona millora el drenatge urbà per evitar acumulació d’aigua en tres punts de la ciutat

Les actuacions es realitzen als sectors del carrer de la Planura, del Grup Vila-roja i del passatge del Romaní

L’Ajuntament de Girona programa 20 activitats gratuïtes per millorar l’ocupabilitat de les persones en recerca de feina 

Es tracta del programa SMObilitza’t que combina el format presencial i virtual, i que tindrà lloc el primer trimestre de l’any 2022. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar de manera telemàtica.

L’Associació de Pessebristes de Girona decora l’entrada de l’Ajuntament de Girona amb un seguit de diorames

En aquest espai també hi ha els fanalets del concurs escolar “Fem un fanalet” i les bústies dels patges reials

L’Ajuntament de Girona edita un nou volum de la col·lecció “Girona fotògrafs”, dedicat a Miquel Morillo Gallego

La presentació del llibre tindrà lloc avui, a les 19 h, a la Sala Miquel Diumé del consistori

L’Ajuntament de Girona destinarà un solar a la construcció d’un bloc de pisos de lloguer assequible per a joves al barri de Can Gibert del Pla

El Ple ha aprovat avui la cessió d’un terreny municipal del carrer Agudes per treure a licitació l’edificació d’un edifici de fins a 59 habitatges.

L’Ajuntament de Girona bateja una plaça de Pont Major amb el nom de Teresa Borín i Arbat

L’espai dedicat a l’activista i sindicalista gironina se situa entre els carrers de l’Illa de Formentera, de Portlligat, de l’Illa de La Gomera i de Ramon Llull

L'Auditori de Girona, nova parada de l'exposició “30 anys de la teva Marató” i seu telefònica aquest diumenge 

L’exposició itinerant que reviu els 30 anys de La Marató a través dels cartells divulgatius ha arribat avui a l’Auditori de Girona i s’hi podrà veure fins al 13 de gener. També s’ha presentat la tradicional seu telefònica que acull la ciutat de Girona i que, diumenge 19 de desembre, es convertirà en un dels centres de recollida de donatius solidaris a La Marató.

La Policia Municipal de Girona intervé 20 joguets de 2 dels establiments inspeccionats dins la campanya “Joguina segura”

Fa vuit anys que el cos duu a terme aquest dispositiu amb l’objectiu de controlar la seguretat dels jocs amb motiu de les festes de Nadal.

Un miler de nens i nenes de 15 escoles de Girona participen en la 28a edició del concurs “Fem un fanalet”

Els dissenys elaborats s’exposaran a l’entrada de l’Ajuntament de Girona per reconèixer el treball que fan els infants i els centres educatius

L’Ajuntament de Girona preveu invertir gairebé 700.000 euros en la transformació digital de la ciutat

Està previst que més de la meitat de la despesa es cobreixi amb una subvenció dels fons europeus Next Generation

L’Ajuntament de Girona impulsa un projecte per dinamitzar el sector comercial del barri de Santa Eugènia mitjançant l’art

La iniciativa s’inaugurarà aquest dissabte al matí en un acte on també es donaran a conèixer les 58 intervencions artístiques que s’han fet al carrer de Santa Eugènia. A banda d’embellir la ciutat, el projecte busca crear comunitat, i compta amb la implicació d’un centenar de persones i entitats del barri. La iniciativa “Reactivem-nos” és una de les actuacions previstes per fer front a les conseqüències de la COVID-19.

L’Ajuntament de Girona llança una campanya de consells de seguretat per prevenir robatoris durant les festes de Nadal

A través de les xarxes socials es difondran tot un seguit de mesures a tenir en compte per protegir el domicili aquestes festes.

La Cursa Sant Silvestre de Girona incorpora la modalitat amb cadira de rodes

Les inscripcions per participar en la tradicional cursa nadalenca ja estan obertes. La Mini Sant Silvestre comptarà amb tres propostes de recorregut amb l’objectiu que sigui una cursa inclusiva i oberta a tots els nens i nenes.

El Teatre Municipal de Girona presenta una temporada 2022 amb 38 espectacles i diverses accions per involucrar el públic  

La programació de gener a juny inclou propostes d’un ampli ventall de llenguatges artístics: teatre, òpera, música, dansa, circ i arts vives.  ​​​​​​​L’equipament engega una nova etapa interpel·lant la ciutadania amb el lema “Fes-lo teu” i estrena una imatge corporativa i un web renovats.  Les accions de mediació artística als barris és un eix diferenciador del projecte i durant el 2022 se n’engegaran a Santa Eugènia i Sant Narcís.

Paolo Cognetti i Francesc Serés, nous autors confirmats al MOT 2022 

Els dos escriptors se sumen a l’edició d’enguany del festival i formaran part del cartell juntament amb Selva Almada, Anna Ballbona, Xuan Bello, Raül Garrigasait, Fernanda Melchor, Mercè Ibarz, Toni Sala i María Sánchez.

L'Ajuntament de Girona ajudarà més de 300 persones dels barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla perquè puguin trobar feina 

El consistori ha posat en marxa una nova edició del programa “Treball als barris”, el qual té per objectiu promoure l’equilibri social, territorial i econòmic d’aquests dos punts de la ciutat.

La programació musical de les Fires de Sant Narcís, guanyadora dels Premis ARC 2021

S’ha endut el premi en la categoria de Millor Programació de Festa Major

El Gran Circ de Nadal de Girona transformarà el pavelló de Fontajau en un circ amb una pista de gel de 900 m2

La 8a edició de l’espectacle tindrà lloc entre el 25 i el 29 de desembre i, fins ara, ja s’han venut més d’11.000 entrades anticipades.

Comença l’enderroc de les naus interiors de l’antiga fàbrica Simon per construir el nou institut Ermessenda i el Centre de Formació d’Adults

Es tiren a terra tres naus interiors de doble alçada que ocupen una superfície de 3.214 metres quadrats, espai que quedarà lliure i serà el futur pati de l’equipament educatiu.