Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria de beques d’allotjament en residències universitàries

Les sol·licituds, que es poden presentar fins al 2 de juny, a les 14 h, permetrien optar a ajudes per a les residències del grup SIRESA de Girona i de la plaça de Lesseps de Barcelona

L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de beques d’ajuda d’allotjament a les residències d’estudiants de Girona i Barcelona de l’empresa SIRESA Campus. Es tracta de dues ajudes d’allotjament per a la residència de Girona que la companyia té al barri de Palau-Sacosta, i tres per a la residència ubicada de la plaça de Lesseps de Barcelona. Totes les beques seran al 100%.

Les ajudes cobriran l’allotjament en habitacions dobles de la residència durant el període acadèmic del curs 2020-2021. No s’hi inclouen les despeses per consums d’aigua, gas i electricitat ni els serveis opcionals.

El termini de presentació de sol·licituds començarà en el moment que la convocatòria es publiqui al Butlletí Oficial de la Província (BOP) i finalitzarà el 2 de juny del 2020, a les 14 hores. 

Podeu consultar més informació sobre les bases de les beques i de com presentar les sol·licituds al web www.girona.cat/becaresa.
 

Tornar