Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté un home per robatori amb intimidació amb arma de foc a Sant Daniel

L’home, de 37 anys, hauria amenaçat una dona amb una escopeta per robar-li el telèfon mòbil i està pendent de passar a disposició judicial, mentre segueix la investigació del cas

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir un home de 37 anys i veí de Girona, per haver robat el telèfon mòbil a una dona intimidant-la amb una arma de foc. La Policia Municipal va començar l’actuació al voltant de la una del migdia, quan es va rebre una trucada d’una persona que alertava d’un home que duia una escopeta per la zona de la Vall de Sant Daniel, i que segons les informacions, hauria pujat a un vehicle i hauria marxat del lloc. 

Tot seguit, es va iniciar una recerca, es van establir controls a l’accés de la Vall, i es va detectar el sospitós a la plaça de Sant Pere, sobre la plataforma del riu Galligants, on els agents el van identificar i escorcollar, sense trobar l’arma. Gràcies a gestions posteriors, i a la col·laboració ciutadana, es va poder localitzar l’arma en el domicili del detingut, que va resultar ser una escopeta d’aire comprimit. També es va poder esbrinar que l’home hauria amenaçat una dona amb l’escopeta, i li va robar així un telèfon mòbil. 

Avui, el detingut ha passat a disposició dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec ara de les investigacions sobre el cas. Se li ha imputat robatori amb intimidació, i està a l’espera de passar a disposició judicial.
 

Tornar