Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona homenatja les persones que han destacat per defensar la seguretat pública durant el 2019

L’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, ha presidit la Diada de la Policia Municipal d’enguany

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquest matí la Diada de la Policia Municipal de Girona, que ha permès distingir els i les agents de la Policia i els ciutadans i ciutadanes que durant l’any 2019 han destacat per actuar en defensa dels drets fonamentals i de la seguretat pública. A l’acte, que ha tingut lloc a l’auditori del Centre Cultural La Mercè, hi ha assistit també l’intendent en cap de la Policia Municipal, Joan Jou.

Durant l’acte s’han lliurat els diplomes al mèrit policial, les creus a la constància i les medalles i creus d’honor al mèrit policial, a més dels reconeixements a les persones jubilades i agents que porten 25, 30 i 35 anys al cos.

“La jornada d’avui serveix per posar en valor la feina que cada dia fa la Policia al servei de la ciutat. Estem implementant un nou model de policia de proximitat, al servei dels problemes més comuns que ens traslladen els veïns i veïnes, i aquesta presència constant al carrer fa que cada vegada sigui un cos més reconegut per la ciutadania”, ha destacat l’alcaldessa Marta Madrenas. 

La Diada de la Policia Municipal, prevista pel passat 21 de gener, es va posposar davant la previsió d’afectacions provocades pel temporal Glòria. 
 

Relació de premiats i premiades
Tornar