Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona aposta per la gamificació en la promoció de la ciutat amb la nova app GIRONAQuiz

L’eina, disponible per iOS i Android, és gratuïta i es basa en un joc de preguntes i respostes sobre diferents aspectes relacionats amb el municipi. L’aplicació té com a objectiu dinamitzar el comerç local i la cultura gironina.

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una nova aplicació mòbil basada en la gamificació per dinamitzar i fomentar la promoció de la ciutat. Es tracta de GIRONAQuiz, una eina gratuïta formada per preguntes i respostes sobre diferents aspectes relacionats amb el municipi. Està disponible tant a per a sistemes operatius iOS com Android.

L’app té com a objectius promoure l’ús de noves tecnologies entre la ciutadania, difondre el patrimoni, la cultura i la història de la ciutat tant als turistes com a  la ciutadania d’una forma amena i divertida i dinamitzar el comerç local. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes, ha destacat que “amb aquesta eina oferim un producte innovador, atractiu i de qualitat que ens permetrà arribar amb un valor afegit a les persones que ens visiten alhora que creem un producte que pot tenir usos didàctics i culturals per a la ciutadania gironina”.

GIRONAQuiz es compon de 1.500 preguntes sobre cultura, política, urbanisme, esport, història, música, espais físics i curiositats relacionades amb la ciutat de Girona. A més permetrà a les persones jugadores proposar preguntes, que s'aniran incorporant a l'aplicació amb les actualitzacions corresponents, de manera que, a més, es fomenta la participació ciutadana en l’eina.

L'usuari o la usuària podrà participar en el joc de forma individual o en un repte, a través del qual es podrà enfrontar a una altra persona coneguda o desconeguda dins l'aplicació amb l'objectiu d'anar superant nivells i escalant llocs en la classificació global de totes les persones usuàries del joc. 

L’aplicació es pot descarregar als següents enllaços:

Google Play
App Store
Tornar