Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La cinquena edició del Catalunya Stars aterra a Girona aquest dissabte amb les entrades exhaurides

L’espectacle reunirà les 30 millors actuacions de patinatge artístic de Catalunya.

La cinquena edició del Catalunya Stars aterrarà a la ciutat de Girona aquest dissabte, dia 26 de novembre, al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. L’espectacle, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge amb el suport de l’Ajuntament de Girona, reunirà les 30 millors actuacions de patinatge artístic de Catalunya, entre les quals hi ha medallistes internacionals. 

Així ho han explicat aquest mati el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran; el president de la Federació Catalana de Patinatge, Benjamí Pons, i el vicepresident i responsable del Comitè Català de Patinatge Artístic, Eduard Casals, durant la roda de premsa de presentació.  

Per primera vegada, el Catalunya Stars es presenta amb el cartell d’entrades exhaurides, tot i haver-se ampliat l’aforament amb una grada supletòria. L’esdeveniment es retransmetrà en directe per La Xarxa. “Hem ampliat aforament amb una nova grada i, tot i això, les entrades ja estan exhaurides. El campionat de Catalunya acaba sent el campionat del món perquè aquí tenim els millors clubs i patinadors i patinadores. Girona és de primera, també en el patinatge", ha afirmat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

Hi participaran tres equips (vermell, groc i blau) formats pels millors patinadors i per les millors patinadores catalanes de totes les modalitats que s’enfrontaran entre si per obtenir la victòria del campionat. Entre les actuacions que es podran veure destaquen la de Pau Garcia, proclamat campió del món per segon any consecutiu fa dues setmanes a Argentina, o el Grup de Xou Petit del CPA Tona, també campió del món aquest 2022. A més, hi actuaran els dos grups del CPA Olot, campions d’Europa, o el Xou Gran del CPA Girona, bronze mundial. Cada un dels tres equips serà valorat per un jurat, així com el públic i les persones telespectadores a través d’una votació popular. 

Les actuacions es portaran a terme des de les 17 h fins a les 20.30h. En aquesta edició s’estrenarà el Village Stars, un espai que tindrà lloc el dissabte al matí i en què, a través d’una inscripció prèvia, tothom qui vulgui podrà veure els seus patinadors i patinadores preferits i fer-se fotografies amb ells.

Tornar