Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comencen les obres de manteniment dels reductors de velocitat del carrer del Bassegoda

Les actuacions tindran lloc fins al 30 d’agost i es faran en tres fases per minimitzar les afectacions circulatòries

Imatge d'asfalt.

Aquest matí han començat les obres de manteniment dels elements reductors de velocitat del carrer del Bassegoda, al barri de Santa Eugènia. L’objectiu és retirar-ne les llambordes, que estan malmeses pel pas del temps, i rebaixar els ressalts. Les actuacions tindran lloc fins al 30 d’agost i es faran en tres fases, per minimitzar les afectacions circulatòries en aquesta via.

Durant la primera fase, els dies 23 i 24 d’agost, es repararan els dos reductors de velocitat que es troben a la cantonada amb el carrer del Montseny. Això suposarà tallar aquesta via entre els números 38 i 58, on només es permetrà l’accés als guals. A la resta del carrer s’habilitarà doble sentit de circulació, fet que obligarà a prohibir l’aparcament en ambdós costats del tram. Durant aquest període, els vehicles dels guals compresos entre els números 38 i 45 del carrer del Montseny, sortiran com ho fan habitualment, en direcció al carrer del Montnegre, i entraran també des del carrer del Montnegre i pel carrer del Montseny, que tindrà doble sentit. En el cas dels vehicles dels guals compresos entre els números 46 i 58 del carrer del Montseny, entraran com ho fan habitualment, des del carrer del Puigmal, i sortiran també en direcció al carrer del Puigmal i pel carrer del Montseny.

La segona fase, els dies 25 i 26 d’agost, consistirà en la reparació dels dos reductors de velocitat que es troben al carrer del Bassegoda, davant els números 21 i 23, i comportarà tallar la circulació de vehicles entre els números 13 i 29 del mateix carrer, excepte guals. Com en la fase anterior, a la resta de la via s’habilitarà doble sentit de circulació, fet que obligarà a prohibir l’aparcament en ambdós costats del tram. Durant aquest període, els vehicles dels guals compresos entre els números 12 i 22 del carrer del Bassegoda, entraran com ho fan habitualment, des del carrer de la Maçana, i sortiran també en direcció al carrer de la Maçana i pel carrer del Bassegoda, que tindrà doble sentit. En el cas dels vehicles dels guals compresos entre els números 23 i 29 del carrer del Bassegoda, sortiran com ho fan habitualment, en direcció al passeig d’Olot, i entraran també des del passeig d’Olot i pel carrer del Bassegoda.

Finalment, la tercera fase es farà els dies 29 i 30 d’agost i permetrà reparar l’últim reductor de velocitat del carrer del Bassegoda, davant el número 12. La circulació de vehicles es tallarà entre els números 12 i 21 del mateix carrer i només es permetrà l’entrada per accedir als guals. A la resta del carrer s’habilitarà doble sentit de circulació, fet que obligarà a prohibir l’aparcament en ambdós costats del tram. Durant aquesta darrera fase, els vehicles dels guals afectats, entraran com ho fan habitualment, des del carrer de la Maçana i pel carrer del Bassegoda, que tindrà doble sentit, i sortiran també com feien fins ara, en direcció al carrer del Montseny.

Podeu consultar tota la informació sobre les incidències de trànsit a la pàgina del web municipal girona.cat/incidencies

Tornar