Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona adjudica la instal·lació d’un circuit esportiu al parc de la Devesa

Comptarà amb un recorregut d’1 i 2 quilòmetres per caminar, córrer o pedalar

Mapa del circuit esportiu que s'instal·larà al parc de la Devesa

L’Ajuntament de Girona crearà un circuit esportiu per caminar, córrer o pedalar al parc de la Devesa. La instal·lació i el subministrament del material s’han adjudicat per concurs públic a l’empresa Park's 3000 SLU i té un cost de 23.438,91 euros (IVA inclòs). Es preveu que les obres comencin després de les Fires de Sant Narcís. 
 
"Creem un circuit perquè els gironins i les gironines puguin practicar exercici físic, alhora de gaudir d'un entorn natural com és el parc de la Devesa”, assegura el vicealcalde de Girona, Quim Ayats, que recorda que "des del govern de Girona estem impulsant i desencallant projectes vinculats al parc de la Devesa amb l'objectiu de protegir-lo i dignificar-lo, i alhora connectar-lo amb els espais naturals de la ciutat i de l'àrea urbana".
 
"El projecte dona resposta a les necessitats i a les peticions dels veïns i veïnes, i de les entitats del barri de la Devesa", assegura per la seva banda el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que sosté que "des del govern tenim l’objectiu de fer arribar la pràctica d’activitat física a tota la població, i així millorar la salut de les persones".
 
El projecte consisteix en la instal·lació d'unes estacions d’exercici cada 200 metres per crear un circuit esportiu d’1 i 2 quilòmetres per caminar, córrer o pedalar al parc de la Devesa. Els dos recorreguts tindran sortida i arribada al camp de Mart (davant del parc de Salut). 
 
Les estacions tindran diferents elements per fer exercici com, per exemple, un aparell d’abdominals, un aparell de flexions, una barra d’equilibri, una barra d’esquats i una espatllera doble. Tots aquests elements estaran fabricats amb material reciclat i es podran utilitzar a partir dels 14 anys. 
 
El circuit estarà senyalitzat i comptarà amb diferents cartells informatius. Aquests informaran sobre el recorregut i donaran diferents consells per fer un bon escalfament i per practicar esport de forma adequada. 
 

Tornar