Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona celebra l’ascens del Girona FC i del Bàsquet Girona a Primera Divisió de futbol i a la Lliga ACB de bàsquet

L’Ajuntament de Girona ha rebut aquesta tarda els jugadors i equips tècnics dels dos clubs

Diverses fotografies de la recepció d’avui

La ciutat de Girona ha celebrat aquesta tarda els ascensos respectius dels primers equips del Girona FC i del Bàsquet Girona a Primera Divisió de futbol i a la Lliga ACB de bàsquet després que, ahir, els clubs gironins s’imposessin als equips contrincants i es proclamessin campions de les dues fases d’ascens. Amb aquesta victòria, Girona celebra el seu retorn a l’ACB catorze anys després i el segon cop que el primer equip de futbol de la ciutat competeix a Primera Divisió. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, juntament amb el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i el regidor d’Esports, Àdam Bertran, han rebut aquesta tarda els jugadors i equips tècnics dels dos clubs a les dependències municipals.

Després de la recepció, que s’ha fet al despatx d’Alcaldia, els jugadors i el cos tècnic dels dos equips, acompanyats per l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president del Girona FC, Delfí Geli, i el president del Bàsquet Girona, Marc Gasol, han sortit al balcó del consistori per adreçar-se als aficionats i aficionades que havien vingut a la plaça del Vi per celebrar el títol amb els clubs.

“Ahir va ser un dia històric per a la ciutat, Girona som de primera i amb els dos ascensos ja tenim quatre clubs a les màximes categories esportives. Un agraïment als jugadors, cos tècnic, directiva, patrocinadors i afició que ho han fet possible, perquè hem viscut una situació única per l’esport de la ciutat i el país”, ha destacat l’alcaldessa.

Tornar