Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona homenatja el personal municipal que s’ha jubilat durant el 2021

L’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas; el vicealcalde, Quim Ayats, i la regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, han reconegut la seva implicació i dedicació en un acte aquest migdia

Fotografia de grup de l'acte d'avui

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del vicealcalde, Quim Ayats, i de la regidora d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Planas, ha reconegut i ha agraït avui la tasca dels 22 treballadors i treballadores municipals que s’han jubilat durant el 2021, així com la implicació i dedicació que han portat a terme al consistori en el transcurs de la seva trajectòria professional. A part dels membres de l’equip de govern -que representaven també els grups municipals de Junts i ERC-, també han assistit a l’acte representants dels grups municipals de Guanyem i del PSC.

“Han demostrat una vocació de servei públic durant tots aquests anys, on han sigut també testimonis de la transformació no només de l’Ajuntament, sinó del conjunt de la ciutat. Cal agrair tota la dedicació i tot l’esforç, i posar-lo en valor amb aquest homenatge”, ha remarcat l’alcaldessa de Girona.

A través d’aquesta commemoració, l’Ajuntament expressa el seu reconeixement al personal pels anys de servei a la ciutat a través de la seva feina a la corporació.  Durant l’acte, que s’ha celebrat al claustre del Centre Cultural La Mercè, s’ha lliurat un obsequi de record a cadascun dels treballadors i treballadores. 

Tornar