Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove acull demà la primera edició de l’Slowy Market

Es tracta d’un mercat de roba de segona mà que vol incentivar la moda circular a Girona

Imatge del cartell

L’Estació Espai Jove acollirà demà la primera edició de l’Slowy Market, un mercat de segona mà que vol incentivar la moda circular a la ciutat de Girona. La iniciativa, que tindrà lloc de les 11 h a les 14 h i de les 16 a les 20 h a l’espai de les palmeres, inclourà també propostes de gastronomia, tallers participatius i de sensibilització ambiental i música en directe.

Slowy Market està organitzat per l’equip Slowy del projecte A Contrarellotge 2030 (ACR2030) i pretén conscienciar sobre com esdevenir més sostenibles en l’àmbit de la moda tenint en compte que la indústria tèxtil s’ha convertit en els últims anys en la que es considera la segona més perjudicial per al medi ambient. L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de cooperatives i entitats com Roba Amiga, Ecosol i Caritas, Moda Re- i Efecte Mosquit, entre altres.

La regidora de Joventut i Habitatge de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya, ha remarcat que l’esdeveniment és “un exemple més del talent que té el jovent per fer front als reptes del futur com ara en temes de sostenibilitat. El jovent sempre va una passa per endavant i nosaltres els acompanyem perquè plegats puguem avançar. Ens tindran sempre al seu costat”.

Aquesta activitat és una de les accions emmarcades en el projecte A Contrarellotge 2030 (ACR2030). Aquest programa, dut a terme a l’equipament municipal L’Estació Espai Jove per un total de 40 persones joves, té per objectiu donar visibilitat a joves professionals a través d’accions vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible amb la col·laboració del teixit empresarial i associatiu de la ciutat de Girona.

Tornar