Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona bateja una plaça del barri de Sant Ponç amb el nom de Font de la Lluna

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor responsable del Nomenclàtor, Martí Terés, han participat aquesta tarda en l’acte de descoberta de la placa del nou espai

Fotos de l'acte

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor responsable del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Girona, Martí Terés, i la presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Ponç, Cristina Fernández, han participat aquesta tarda en l’acte de descoberta de la placa de la nova plaça de la Font de la Lluna, ubicada al barri de Sant Ponç. També han assistit a l’acte la regidora de Ciutadania, M. Àngels Cedacers i regidors i regidores dels grups municipals del PSC i de Guanyem Girona.

El nom de la plaça és una proposta de l’Associació de Veïns de Sant Ponç i fa referència a una font històrica del barri que popularment es coneix com a font de la Lluna. L’espai està situat entre els carrers de l’Esport, de Pep Colomer i Martí i de Josep Trueta i Raspall. La denominació d’aquest espai es va aprovar en la Comissió del Nomenclàtor de Girona celebrada el 17 de juny del 2021 i es va ratificar en el Pla municipal posteriorment.

Durant la descoberta de la placa, l’alcaldessa ha agraït la participació dels veïns i veïnes en el procés i ha dit que “és important la implicació de les associacions veïnals per construir una ciutat on tothom en formi part. Com a ajuntament, volem escoltar, i tota la feina que es fa des del Nomenclàtor n’és un exemple, posant els noms als carrers i places que se’ns proposen”.

L’acte d’avui ha servit també per fer un reconeixement diverses persones o establiments del barri per la feina feta per Sant Ponç, com la Farmàcia Nebot o la perruqueria BdB, i ha comptat amb l’amenització d’un contacontes i dues actuacions musicals.

Tornar