Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona crea una campanya de cooperació conjunta amb els comerços de la Rambla per mantenir els escocells verds  

Amb el lema "Enjardina Girona. Rega el teu escocell", el consistori demana la col·laboració dels establiments per fer-se cura del seu escocell més proper. L'objectiu principal és embellir el carrer i crear un ambient i entorn agradable  per l'afluència de vianants.

L'Ajuntament de Girona ha engegat una campanya de cooperació conjunta amb els comerços de la rambla de la Llibertat per mantenir verds els escocells d’aquest espai. Aquesta acció pretén que els comerciants i establiments de restauració de la zona contribueixin al manteniment d’un entorn agradable que ajudi a atraure negocis, sigui un reclam per als vianants i potenciï la visibilitat del carrer i del seu entorn més amable.

Sota el lema “Enjardina Girona. Rega el teu escocell”, el consistori pretén implicar els establiments a naturalitzar els espais urbans tenint cura de les flors plantades als escocells més propers al seu negoci i que es troben ubicats al llarg de la Rambla. Actualment hi ha 39 escocells, 27 dels quals han estat plantats amb flors diverses.

A hores d’ara s’han adherit a la campanya un total de 18 establiments: Roosik, Foot Locker, Universal, Guillamet, Estanc Rambla, Unik, Matsata, Jott Girona, Misako, Giralt, Casa Pijaume, Hidden Coffee Roasters, Caganer.com, Pop Mobile, Siphone, Shizen’na, Tomasa i l’Oficina de Turisme. Gràcies a la implicació i col·laboració d’aquests establiments es podrà portar a terme aquesta actuació de gestió compartida de l’espai.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha ressaltat que “tots els establiments han rebut molt positivament aquesta iniciativa i la seva resposta adherint-se a la campanya amb tan bona disponibilitat demostra el grau d’implicació que el teixit comercial i de restauració té vers la ciutat i la gran funció de cohesió social que realitzen”.

Fullet informatiu de la campanya
Tornar