Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

CaixaBank participa a Girona, Temps de Flors amb un muntatge a la plaça de la Independència i el pont de Sant Agustí sobre el comerç

L’entitat financera és un dels principals patrocinadors de l’esdeveniment que té lloc a la ciutat fins al 15 de maig

Imatge de la visita

CaixaBank realça el valor del comerç de proximitat en el muntatge en dos espais amb el qual participa enguany a Girona, Temps de Flors. Fins al proper diumenge 15 de maig, les persones visitants que passegin per la plaça de la Independència i el pont de Sant Agustí podran veure els projectes “La història i la proximitat del comerç” i “El camí del comerç”, noms amb què han batejat enguany les propostes des de l’entitat bancària.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, han visitat aquest matí els espais acompanyades per la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle. 

“Compartim amb Caixabank aquesta voluntat de donar valor al comerç, que a Girona és un sector econòmic vital. Durant la pandèmia tothom ha vist la necessitat de fomentar-lo perquè és un element imprescindible per la nostra identitat i per donar vida als carrers i crear ocupació, i en aquest sentit la promoció de la ciutat que fa Temps de Flors té un impacte directe sobre la facturació de sectors com el comerç. Per això aquest muntatge és escaient precisament ara, en un moment de progressiva recuperació de la normalitat després de la pandèmia”, ha ressaltat l’alcaldessa.

Gemma Batlle ha destacat que “des de CaixaBank estem molt satisfets de col·laborar estretament en aquesta nova edició de Temps de Flors i ser-ne un dels patrocinadors principals, d’aquesta mostra floral amb gran reconeixement, i d’una tradició reconeguda”. Batlle ha volgut recordar que l’entitat, ja centenària a les comarques gironines, aposta fort per Girona i el seu progrés.

El projecte és obra de Joan Manel Guillén, Lidia Torrijos, Míriam Ferrero Toribio i José María Valls Garcia.   

Tornar