Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà una campanya especial de donació de sang per “Girona, Temps de Flors” el diumenge 8 de maig

Les reserves de sang són més baixes del que és habitual en aquestes dates, especialment dels grups 0 i A negatius

Imatge del cartell

Girona acollirà una campanya especial de donació de sang coincidint amb la 67a edició de “Girona, Temps de Flors”. En concret serà aquest diumenge, dia 8 de maig, a la plaça de Catalunya, des de les 10 h fins a les 14 h. Des del Banc de Sang i Teixits han alertat d’un nivell més baix del que és habitual en aquestes dates de les reserves de sang, especialment dels grups 0 i A negatius. 

La jornada, organitzada des del Banc de Sang i Teixits amb el suport de l’Ajuntament de Girona i l’Associació de Donants de Sang de Girona, té per objectiu augmentar les donacions de sang per fer créixer les reserves existents. En aquests moments, les reserves disponibles cobreixen les necessitats dels hospitals pels pròxims 5 dies, si bé seria ideal que la cobertura fos per 10 dies.

Des del Banc de Sang i Teixits volen recordar que qualsevol persona amb bona salut i major d’edat pot donar sang. Qui hagi passat la COVID-19 ha d’esperar catorze dies per poder donar-ne. La reserva d’hora per aquesta campanya es pot realitzar al web donarsang.gencat.cat, tot i que també s’atendrà sense cita prèvia per ordre d’arribada.

Tornar