Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cartell de la 67a edició de Girona, Temps de Flors expressa l’alegria i la llibertat a través d’una papallona

L’autora de l’obra guanyadora és Chloe Sierra, estudiant de l’Institut Santiago Sobrequés

Presentació d’aquest matí a l’Institut Santiago Sobrequés

Una figura femenina amb ales de papallona farcides d’elements florals il·lustrarà la 67a edició de Girona, Temps de Flors. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha estat l’encarregada, un any més, de descobrir la peça guanyadora al costat del director de l’Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras.

“El cartell reflecteix que recuperem el Temps de Flors amb tota la seva esplendor, amb aquests colors i aquestes formes que són també un símbol de la vitalitat que té Girona avui. Tenim empenta i volem volar alt, com a ciutat i també en aquesta 67a edició de Temps de Flors, i això són elements perfectament identificables en un cartell que té una gran força”, ha afirmat l’alcaldessa.

L’autora de l’obra és l’alumna de segon de batxillerat artístic de l’Institut Santiago Sobrequés Chloe Sierra, que ha agraït tant a l’institut com a l’ajuntament haver-li “donat l’oportunitat de poder expressar i plasmar el que representa aquesta festa, amb una papallona plena de flors, amb el meu estil”. “És una papallona plena de flors que representa la llibertat pròpia i també la llibertat que experimentarà la ciutat, antítesi de tot el que hem estat vivint els últims anys, i on tot serà més alegre i més viu”, ha explicat Sierra.

L’Ajuntament de Girona i l’Institut Santiago Sobrequés col·laboren en el projecte del cartell de Girona, Temps de Flors des del 2009. A partir de les propostes de l’alumnat de segon curs de batxillerat artístic del centre educatiu, s’escull l’obra que representarà l’exposició floral. Enguany hi ha hagut deu propostes finalistes, que es podran veure en una mostra a diferents centres cívics de la ciutat durant els dies de Girona, Temps de Flors.

“Celebrem la col·laboració que fa anys que fem amb l’Ajuntament i esperem que duri molts anys més. Aquest any, a més, lligat amb Temps de Flors, des del centre farem una intervenció al claustre de La Mercè”, ha explicat Cumeras.

A l’acte hi ha assistit també la representant de l’Associació Amics de les Flors de Girona i dels Jardins de Girona, Montse Galí, com a representant de les entitats organitzadores de Girona, Temps de Flors.

La 67a edició de Girona, Temps de Flors tindrà lloc a la ciutat del 7 al 15 de maig. Podeu consultar tota la informació sobre la mostra a www.gironatempsdeflors.cat.

Cartell
Tornar