Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté tres persones per un delicte contra la salut pública

L’arrest s’ha produït aquesta tarda i se’ls ha comissat prop de 3 quilos de marihuana.

Imatge del material comissat.

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquesta tarda tres persones per un delicte contra la salut pública. Les tres persones detingudes portaven 2.852,162 grams de marihuana a sobre, a més de 1.080 euros en metàl·lic.

Al voltant de les 17.20 h, una patrulla d’agents de paisà que estava a la zona del carrer d’Orient ha vist un home conegut per antecedents de robatori que pujava en un cotxe amb un altre home. Quan els han aturat, un d’ells ha baixat i s’ha fet escàpol. Un dels agents ha anat corrent darrere seu i l’ha aconseguit aturar i, posteriorment, detenir. L’altre home -el conductor- ha fugit amb el vehicle en direcció al carrer de Caterina Albert fent infraccions en matèria de trànsit.

En un moment determinat, ha sortit del vehicle i l’ha deixat per pujar en un altre cotxe, on l’esperava un altre home. Instants més tard, agents del cos de la Policia Municipal han pogut aturar aquest segon vehicle al carrer de Caterina Albert, gràcies al dispositiu policial que s’ha creat arran de la situació. La policia ha detingut també aquestes dues persones.

A banda dels delictes contra la salut pública que s’imputa a tots tres detinguts, arran de les infraccions de trànsit que han fet durant la persecució, també se’ls denunciarà per conducció temerària. 

Tornar