Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona i la Fal·lera Gironina convoquen un concurs d’escriptura de llegendes adreçat al jovent

L’activitat té lloc amb motiu dels 20è aniversari de la presentació d’en Gerió i la seva història

L’Ajuntament de Girona i l’entitat Fal·lera Gironina han convocat un concurs d’escriptura de llegendes adreçat al jovent de la ciutat per commemorar el 20è aniversari de la presentació d’en Gerió i la seva història. El concurs Gerionines té per objectiu continuar la tradició de les llegendes de la ciutat i promoure noves versions de la llegenda d’en Gerió, el mitològic gegant de tres caps i sis braços de Girona.

Aquesta activitat està adreçada a persones joves, d’edats compreses entre els 14 i els 16 anys (nascudes entre el 2006 i el 2008), i consisteix en redactar una història diferent de la llegenda d’en Gerió, a partir de la versió que ha creat per a l’ocasió l’escriptor Roger Costa-Pau.

Les obres guanyadores es donaran a conèixer en una publicació editada per l’Ajuntament de Girona, on s’hi inclourà també la llegenda de Costa-Pau. Els nois o noies guanyadors podran participar en una masterclass d’escriptura una tarda-vespre d’un cap de setmana del mes de maig del 2022. A més, les tres primeres obres valorades, a banda dels anteriors obsequis, guanyaran un premi en metàl·lic: 100 euros per al primer classificat/da, i 50 euros cadascú per al segon i tercer classificat/da.

El termini de presentació d’originals finalitza el 20 de març del 2022 i els guanyadors/es es donaran a conèixer en el marc de les Festes de primavera d’enguany. Tots els materials, així com les bases, es poden consultar a la pàgina web www.girona.cat/gerionines.

Cartell de concurs
Tornar