Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Marfà organitza un curs pràctic d’iniciació en la gestió musical de la mà de professionals del sector

La formació es farà en format virtual del 9 de febrer al 4 de maig del 2022, i les inscripcions ja estan obertes a través del web,

La Marfà – Centre de creació musical engegarà el proper mes de febrer un curs pràctic d’iniciació en la gestió musical de la mà d’un equip de professionals del sector. Es tracta de la tercera edició de l’activitat formativa, que està orientada a tothom qui vulgui fer una primera presa de contacte amb aquest àmbit cultural. A través d’un total de 12 sessions, que tindran lloc cada dimecres, de 18 a 20.30 h, l’alumnat farà un recorregut per les matèries clau del sector musical. 

Entre altres temes, es treballaran aspectes tan útils com quines són les eines i recursos apropiats per autoeditar la pròpia música, com presentar una proposta a fires i mercats, com gestionar els drets d’autoria i de la propietat intel·lectual o què cal saber sobre management i booking.

A més, el professorat del curs estarà format per professionals de la música, que oferiran sessions molt pràctiques per tal que les persones assistents aprofundeixin en els temes tractats, a partir de consells de primera mà i de la creació d’un espai per resoldre dubtes.

El curs, que té un cost de 120 euros, es farà del 9 de febrer al 4 de maig del 2022 i repetirà format virtual, tenint en compte la situació sanitària actual. Les inscripcions ja estan obertes, amb la possibilitat de fer el curs sencer o d’assistir a sessions puntuals, en funció dels interessos de cada persona. El preu de cada classe és de 10 euros.

Podeu consultar la programació del curs i fer la inscripció en aquest enllaç

Tornar