Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona amplia l’aforament de les piscines municipals

Els canvis entraran en funcionament demà, divendres 22 d’octubre

L’Ajuntament de Girona ampliarà l’aforament de la Piscina de Santa Eugènia –  Can Gibert del Pla i de la Piscina del Complex Esportiu de Palau, arran de les últimes directrius marcades pel PROCICAT. Tanmateix, caldrà seguir demanant cita prèvia per poder accedir a les dues instal·lacions. Aquests canvis entraran en funcionament demà, divendres 22 d’octubre. 

“Amb aquests canvis es torna progressivament a la normalitat en l’ús de les piscines municipals de Girona, i esperem a curt termini recuperar-les al 100% perquè són un equipament imprescindible a la ciutat que fomenta la pràctica esportiva”, afirma el regidor d'Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran. 

Tant en una piscina com en l’altre, l’aforament total passarà de 24 a 30 persones per hora. A més, estaran habilitats els sis carrils amb un màxim de cinc persones a cada un d’ells. A la piscina petita de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla, l’aforament serà de 12 persones per hora. 

Pel que fa als vestidors, es podrà accedir a ells cada hora en punt i es podrà gaudir del servei durant 45 minuts. Les taquilles tornaran a estar obertes i es podran fer servir amb normalitat; igual que els assecadors dels vestidors, els quals ja estaran operatius i també es podran portar i fer servir els personals.

Per últim, les persones que facin reserva a la piscina petita seran les úniques que podran fer servir la bicicleta aquàtica, els sortidors d’aigua i l’SPA (amb un màxim de tres persones i temps limitat). A més, es recupera el carril per poder nedar amb aletes i manyoples (de dilluns a divendres en horari de 13 a 15 h; i els dissabtes i diumenges, durant tota la franja d’obertura). 
 

Tornar