Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona obre la 18a convocatòria de la Beca Josep Pallach

Les inscripcions a l’ajut, que té l’objectiu d’impulsar la dimensió educadora de la ciutat, es poden realitzar fins al 15 de novembre.

L’Ajuntament de Girona ha obert la 18a convocatòria de la Beca Josep Pallach amb l’objectiu d’impulsar la dimensió educadora de la ciutat. L’ajut, fruit d’un conveni entre el consistori i l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona (UdG), premia projectes d’innovació educativa relacionats amb Girona. Les inscripcions es poden fer fins al 15 de novembre de 2021. 

"Aquesta és una beca adreçada tant a professorat com a entitats i associacions, i es convoca biennalment amb l’objectiu d’impulsar la dimensió educadora de la ciutat", assegura el regidor d'Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que recorda que "la convocatòria està oberta a totes les temàtiques que s’encaminin al coneixement del municipi amb una mirada de ciutat educadora". Com a novetat, en aquesta edició, el projecte es pot presentar en diferents formats digitals com ara una web o una aplicació.

Alguns dels projectes guanyadors de la Beca Josep Pallach d’edicions anteriors han estat  “Ventall d’Art”, de Carme Garriga; “Escultura”, de Xus Ferrusola; “Josafat”, de Marta Ors i Pere Sànchez; “Ep, mainada, descobrim Girona!”, de Pere Cornellà i Quim Cufí, “Materials per l’estudi geològic de l’entorn de Girona”, del grup ICE de la UdG; “E-Rutes Sostenibles Girona”, de l’Associació de Naturalistes de Girona; “Girona Aprenc, Girona em diverteix”, de l’equip de professores de l’Institut Montilivi, Anna Serra, Anna Mª Martín i Merche Ginés, i “Eduparc Girona”, de l’equip de mestres Khaled Malas, Meritxell Ribas i Olga Malas.

La Beca Josep Pallach té una doble dotació: l’Ajuntament de Girona atorgarà 3.000 euros destinats íntegrament a les persones beneficiàries de la beca i la UdG aportarà 3.000 euros per fer front a les despeses que es derivin de la publicació digital del treball elaborat per les persones beneficiàries de la beca.

Per a més informació es pot consultar la web de la Beca Josep Pallach

Tornar