Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona tanca la preinscripció a les activitats fisicoesportives i aquàtiques amb un 85% de places ocupades  

Les persones que ho vulguin encara poden inscriure’s en línia a les activitats amb llocs  lliures. L’inici de les classes està previst per al divendres dia 1 d’octubre.

L’Ajuntament de Girona ha tancat el període de preinscripció a les activitats fisicoesportives i aquàtiques municipals del curs 2021-2022 amb un 85% de places ocupades de mitjana. Concretament, s’ha assolit un 88% d’ocupació de places a l’escola de tennis per a infants i joves; un 75% a les activitats fisicoesportives, i un 92% a les activitats aquàtiques.

Les preinscripcions van finalitzar el 5 de setembre, i el passat divendres, dia 17, es va publicar la resolució del sorteig de places. A partir d’ara, les persones que ho vulguin encara poden inscriure’s en línia a les activitats amb llocs lliures. L’inici de les classes serà el divendres 1 d’octubre.

Les activitats es duran a terme als pavellons municipals de Girona-Fontajau, de Palau i de Pont Major; a les piscines municipals de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla; a la zona esportiva de la Devesa; als centres escolars Joan Bruguera, Verd i Pericot; al CREC de Sant Daniel i a la llar de gent gran Germans Sàbat –Taialà. 

Un dels objectius del consistori és millorar els hàbits esportius i de salut de la població i la pràctica esportiva de proximitat. Per això la proposta municipal està dissenyada pensant en les diferents franges d’edat de la ciutadania, tot prenent les mesures de seguretat necessàries davant de la COVID-19, i amb activitats de diferents intensitats i característiques tècniques.

“Pel govern de Girona és essencial poder oferir amb la màxima normalitat activitats per recuperar l’activitat fisicoesportiva i aquàtica, complint totes les mesures sanitàries, però que tothom tingui l’oportunitat de trobar una opció per fer esport i fer salut”, ha destacat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

Tota la informació sobre la programació, el calendari, l’adjudicació de places, i les inscripcions està publicada al web del Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona www.girona.cat/esports

Tornar