Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Duo Atzur i el cantautor gironí David Mauricio inauguren aquest octubre la vuitena temporada “Música Per a Tothom”

Organitzat fa quasi una dècada per l’associació cultural Magic Room i el Centre Cívic Pla de Palau, on es realitzen els concerts, el cicle “Música per a Tothom” ja fa part de l’imaginari col·lectiu dels melòmans gironins.

Imatge del Duo Atzur

Després de dues edicions marcades per algunes cancel·lacions degudes a la pandèmia, La temporada 2021-2022 arrancarà el pròxim mes d’octubre, amb una programació que, com sempre, es vol propera però a la vegada engrescadora i de qualitat, amb el seu tradicional -i essencial- component didàctic i de comunicació entre el públic i els músics.

Així, la primera trobada pedagògica d’aquest any va a càrrec del duet empordanès Atzur, que presentarà una sessió molt esperada sobre “La Chançon Française”, amb temes d’Edith Piaf, Juliette Greco i altres veus cèlebres d’aquest gènere. Serà el 5 d’octubre, a la Sala Anna Pagans del Centre Cívic Pla de Palau.

Dues setmanes després, el mateix recinte rebrà la primera actuació del cicle Noves Propostes Musicals, repescant un dels concerts que es va suspendre degut a la Covid-19: es tracta del cantautor gironí David Mauricio, que acaba de llençar el seu segon treball discogràfic, “El Fruit Vermell”. En solitari, el músic presentarà aquest nou disc en un format molt íntim i pròxim, a més, explicant de forma distesa aspectes variats sobre el seu procés creatiu i les seves fonts d’inspiració.

Com habitualment, tots els concerts comencen a les 20 h i compten amb entrada gratuïta, tot i que en funció dels actuals protocols sanitaris hi haurà aforament limitat. Es recomana reservar entrada trucant a la recepció del Centre Cívic.

PROGRAMACIÓ Tardor 2021:
5 octubre – Duo Atzur presenta “La Chanson Française”
19 octubre – David Mauricio (cantautor gironí pop-folk)

2 novembre – Denis Diatta presenta “músiques tradicionals de Senegal”
16 novembre – Lluís Lozano (cantautor empordanès pop-folk)

14 desembre – Marcel Torres presenta “La guitarra i la Mediterrània” 
21 desembre – Marianna Bernardini (cantautora gironina resident a Londres, indie folk-pop)

Per a entrevistes i més informació sobre la Temporada Música per a Tothom, contactar: Alex Nunes – 635 764 879 –  alexandre.nunes.de.oliveira@gmail.com

Tornar