Header: Comerç

Comerç

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona engega una campanya per promoure el comerç local

Sota el lema “Més que comerç, persones”, la iniciativa se centra en recuperar el dinamisme de la ciutat, fomentant el consum de productes de proximitat

L’Ajuntament de Girona ha engegat avui una campanya de sensibilització per promoure el comerç local i exaltar la qualitat i confiança dels establiments. La iniciativa, que es publicarà al web municipal, a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, se centra en recuperar el dinamisme de la ciutat, fomentant el consum de productes de proximitat per així incentivar l’economia local. 

Sota el lema “Més que comerç, persones. Per qualitat i confiança, compra al comerç de Girona”, el material de difusió posa en valor els establiments de la ciutat. La campanya compta amb la participació dels agents econòmics locals i va adreçada a la ciutadania de Girona i de les poblacions veïnes que tenen la ciutat com a lloc de referència on fer les seves compres. 

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha destacat que, “d'aquesta manera, volem donar suport a un sector vital per a la ciutat, l'ocupació i les relacions socials, que ha patit molt directament les conseqüències del confinament. A Girona tenim un sector comercial de referència, i hem d'aconseguir potenciar encara més aquest rol un cop anem recuperant determinats contextos anteriors al coronavirus”.

L’objectiu principal de la iniciativa és cohesionar i enfortir el teixit comercial, reactivar econòmicament el sector del comerç de la ciutat i posar en valor els productes Km0 com a patrimoni intangible, identitari i diferencial de la ciutat. 

La campanya comença ara que els establiments tenen permès reobrir les seves portes i que es va recuperant progressivament l'activitat social a Girona, i se suma a l’impuls que el consistori ha donat a l'aplicació lacompra. Aquesta app, que des de la setmana passada es pot descarregar per a dispositius mòbils, posa a disposició de la ciutadania una plataforma per fer comandes en línia als comerços de la ciutat.

Podeu consultar més informació de la campanya al web municipal i visualitzar el vídeo a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Girona. També el podeu descarregar al següent enllaç.
 

Tornar