Header: Comerç

Comerç

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona convoca els Premis Xarxa Gironina per a la Reforma Horària

La iniciativa guardona les organitzacions que apliquen bones pràctiques en la gestió del temps. El termini per presentar les candidatures comença avui i s’allargarà fins al 10 d’agost.

L’Ajuntament de Girona ha convocat els Premis Xarxa Gironina per a la Reforma Horària, que volen reconèixer i fer visibles les bones pràctiques d’organitzacions de la ciutat en matèria de reforma horària. L’objectiu final de la iniciativa és aconseguir una cultura organitzativa pel territori basada en una gestió del temps més eficient i uns hàbits més saludables. El període de presentació de les candidatures s’ha obert avui, dia 5 de juliol, i s’allargarà fins al 10 d’agost, ambdós inclosos.

Els Premis estableixen tres categories. La d’“Hàbits saludables”, destinada a les empreses que facilitin fer els àpats en una franja horària saludable, que fomentin l’exercici físic o permetin un temps de descans adequat i de qualitat; la categoria d’“Igualtat i conciliació”, per a les organitzacions que, entre altres polítiques, permetin la flexibilitat horària o potenciïn la corresponsabilitat efectiva, i la d’“Eficiència”, enfocada a aquelles empreses que treballin per objectius, que apostin per aplicar reunions operatives o que ofereixin formació per a una millor gestió el temps.

“Amb la convocatòria d’aquests premis, des del govern volem donar visibilitat a l’esforç de les organitzacions gironines que tenen entre els seus valors la salut i la qualitat de vida de les persones treballadores”, ha destacat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

Impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori, la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària (XGRH) és un entramat d’organitzacions que aposten per un ús més racional del temps, que faciliti la igualtat, la conciliació, l’eficiència i l’adquisició d’hàbits saludables. L’objectiu de la Xarxa és donar a conèixer les accions i mesures que apliquen les organitzacions de la ciutat per assolir una societat més saludable, justa i feliç gràcies a una nova cultura organitzativa que posi els horaris, l’eficiència i la gestió del temps com a peces clau en la seva estratègia de millora continua. Actualment hi ha 55 empreses i entitats adherides.

El premi constarà en un guardó per a cada categoria i es lliurarà en un acte públic previst pel mes d’octubre, en el marc del proper Congrés de la IATUR (Annual Conference of the International Association for Time Use Research) i de la International Time Use Week 2021.

Bases del premi i sol·licitud de participació
Tornar