Header: Comerç

Comerç

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Mercat del Lleó, protagonista del cupó de l’ONCE del proper dilluns

Avui s’ha presentat la iniciativa, gràcies a la qual es difondran 5,5 milions de butlletes per tot l’Estat espanyol amb la imatge d’aquest equipament gironí

El Mercat del Lleó de Girona protagonitzarà el cupó especial de l’ONCE del proper dilluns, dia 18 de gener. La iniciativa s’ha presentat aquest matí, en un acte on han participat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el delegat territorial d’ONCE a Catalunya, Enric Botí, i el director de l’agència de l’ONCE a Girona, Francisco Rodríguez. També hi han assistit la regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Girona, Núria Pi, i el venedor de l’ONCE Joan Antoni Carmona.

El cupó forma part de la sèrie “Aquest és el teu mercat”, que l’ONCE dedica als mercats municipals, testimonis del dia a dia de la ciutadania i dels quals també formen part els venedors i venedores de l'ONCE. En total, es difondran a l’Estat espanyol 5’5 milions de butlletes del cupó amb la imatge d’aquest equipament gironí.

Dins d’aquesta sèrie, també ha estat protagonista del cupó el Mercat de La Boqueria de Barcelona (11/03/20) i ho seran el Mercat de Dilluns de Tàrrega i el Mercat Central de Tarragona. 
 

Tornar