Header: La Mercè

La Mercè

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre el període d’inscripcions a l’Aula d’escriptura per al curs 2020-2021

Les inscripcions es podran fer de manera telemàtica a través del web d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona durant el mes de juliol i fins al proper 10 de setembre

Aquest matí ha començat el període d’inscripcions a l’Aula d’escriptura pels mòduls 1 i 3 del curs 2020 – 2021. Durant aquest proper any acadèmic, l’Aula oferirà la seva formació habitual i aprofundirà, a més, en monogràfics especials i activitats literàries obertes a tothom.

L’Aula d’escriptura és un itinerari de formació en lectura i escriptura de l’Ajuntament de Girona que va néixer fa set anys en el marc de l’Escola Municipal d’Humanitats. Al llarg de quatre mòduls, l’alumnat rep formació en escriptura i un bon acompanyament en la lectura de grans clàssics de la literatura universal amb un equip de professorat i escriptors i escriptores de reconegut prestigi. 

Es tracta d’un espai obert a tothom que li agradi escriure per perdre la por al full en blanc, trobar un acompanyament professional per aprendre tècniques d’escriptura creativa i compartir l’afició de llegir i escriure. Els alumnes que han acabat la seva etapa formativa al centre ja són uns 900, alguns dels quals posteriorment han publicat les seves primeres obres.

El període d’inscripcions per a la vuitena edició de l’Aula d’escriptura comença avui, dia 1 de juliol, a través del web del Sistema d’Inscripcions de l’Ajuntament de Girona, i s’allargarà fins al 10 de setembre del 2020.

La campanya promocional de la iniciativa d’enguany ha anat a càrrec de l’empresa Sr. Estudi i gira al voltant de la idea de l’Aula d’escriptura com “un espai per volar amb les paraules”, fent al·lusió a la creativitat literària que es potencia des del centre.

Per a més informació sobre els continguts acadèmics, així com mostres del treball que s’hi realitza, i per a qualsevol consulta, podeu visitar el web de l’Aula d’escriptura.  
 

Tornar