Header: La Mercè

La Mercè

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Escola Municipal d’Art de Girona comença el curs amb més de 400 alumnes 

EmaXics i EmaJoves exhaureix les places i s’incorporen nous tallers a l’oferta formativa per a persones adultes.

Taller de pintura. Pep Camps

Dilluns passat, dia 27 de setembre, va començar el curs 2021-2022 de l’Escola Municipal d’Art de Girona amb més de 400 alumnes, una setantena més que l’any anterior. Cal tenir en compte que els dos darrers anys acadèmics, el 2019-2020 i el 2020-2021, es van veure alterats per la crisi sanitària de la COVID-19 i hi va haver moments que es van suspendre temporalment les classes o es van haver de fer amb un seguiment en línia.  

L’Escola Municipal d’Art és un espai de formació artística que ofereix l’ensenyament no reglat de diferents i diverses  disciplines artístiques a la ciutadania de Girona i comarques.

Enguany, els tallers amb un major seguiment són els d’ “Aquarel·la”, amb la professora Clara Oliveras, i “Joieria”, amb la professora Imma Viñals, amb un total de 24 i 26 inscrits respectivament. A causa del gran nombre de sol·licituds d’inscripció, s’han doblat els tallers de “Dibuix matins”, amb el professor Manel Bayo, i “Aquarel·la” i “Pintura 1 – Iniciació”, amb la professora Clara Oliveras. També destaquen EmaXics i EmaJoves, amb el professor Cesc Pujol, que comença el curs exhaurint totes les places disponibles en la majoria de franges d’edat. 

S’incorporen a l’oferta formativa de l’escola dos nous tallers, el de “Xilografia Japonesa Mokuhanga”, amb el professor Sebi Subirós, i el de “Torn ceràmic”, amb la professora Providència Casals, que comença amb les places esgotades i una llista d’espera de més de 35 persones. 

Finalment, per les persones interessades a apuntar-se als tallers de “Gravat”, de “Serigrafia” i de “Xilografia japonesa”, a càrrec del professor Sebi Subirós, als tallers d’ “Escultura”, amb el professor Tomàs Pons, i al taller de “Tapís”, amb el mestre tapisser “Babeus”, encara compten amb les últimes places disponibles. Per inscriure’s cal posar-se en contacte amb Secretaria de l’escola al telèfon 972 223 305.

Així mateix, més de 16 escoles de Primària de la ciutat i  27 grups, que representen un total de 637 alumnes, s’han inscrit als Recursos Educatius que es realitzen els dijous al matí a l’Escola, en els quals s’ofereixen les disciplines de ceràmica i plàstica per a infants.

El vicealcalde i regidor de Cultura, Quim Ayats, ha manifestat la seva satisfacció per aquest bon inici de curs i ha animat a la població a participar, gaudir i aprendre de les disciplines artístiques que s’ofereixen a La Mercè: “una oportunitat per enriquir-nos culturalment com a individus i com a societat”.

Més informació
Tornar