Header: La Mercè

La Mercè

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comença el període de preinscripcions per a la Matinal d’Art 2021

L’activitat tindrà lloc entre el 28 de juny i el 16 de juliol al Centre Cultural La Mercè i les sol·licituds es podran fer fins al 6 de juny.

L’Ajuntament de Girona ha obert avui, 17 de maig, el període de preinscripcions per a La Matinal d’Art que cada estiu organitza l’Escola Municipal d’Art de Girona. Des d’aquest matí, les famílies ja poden entrar al Sistema d’inscripcions municipal per fer la preinscripció a les diferents opcions que proposa l’escola segons l’edat dels infants. L’ordre de preinscripció no afecta l’assignació de places, ja que aquesta es farà per sorteig el dimecres 9 de juny. 
 
La Matinal d’Art forma part de la programació d’estiu que ofereix l’Escola Municipal d’Art als infants i joves d’entre 6 i 16 anys. L’activitat els dona l’oportunitat de tastar totes les disciplines artístiques pròpies de l’escola, com són la pintura i el dibuix, la plàstica, la ceràmica, l’escultura, la joieria i el tapís. 

Enguany, la Matinal d’Art tindrà lloc del 28 de juny al 16 de juliol del 2021 i les persones interessades poden triar inscriure’s una sola setmana, dues setmanes o tres setmanes. L’oferta de les activitats està subjecta a l’evolució de la crisi per la COVID-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte.

La imatge del cartell de les inscripcions és obra de l’alumna Emma Pena Jiménez. Es tracta del resultat de la segona edició del concurs, en què es proposava a l’alumnat dels diferents cursos de l’EmaXics que creessin una obra artística relacionada amb el tema “Tot el que vola”. La imatge guanyadora, a més d’il·lustrar el cartell, apareixerà en diverses accions publicitàries.

El període de preinscripcions que comença avui s’allargarà fins al proper 6 de juny. 

Podeu consultar més informació, normativa i dates del sorteig de places a través del web municipal de la Matinal d’Art

Tornar