Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Programa de suport i alfabetització digital Projecte In | Xarxa de centres cívics

Programa de suport i assessorament en informàtica i noves tecnologies

La pandèmia de la Covid19 ha accelerat la implementació del teletreball, l’educació telemàtica, la digitalització de l’administració pública amb els tràmits telemàtics. Aquesta acceleració ha provocat una major fractura digital augmentant l’exclusió i les desigualtats socials.

La Xarxa de Centres Cívics posa en marxa el nou Servei d’Assessorament i Alfabetització digital adreçat a tota la ciutadania amb necessitats d’acompanyament digital i tecnològic  amb l’objectiu de disminuir l’impacte de la fractura digital afavorint l’accés i la capacitació tecnològica.
L’objectiu és capacitar en l’ús de les tecnologies afavorint un major control i domini de les principals eines diversificant i incrementant la formació d’alfabetització digital.

El projecte IN es portarà a terme en els diferents centres cívics de la ciutat de Girona i funcionarà en modalitat presencial i modalitat a distància. S’adaptarà a les diferents necessitats detectades i a les demandes que la població en faci arribar. 
 
Durada del servei: 
Del 2 de novembre del 2020 al 31 de maig de 2021

Quin assessorament i suport puc rebre?
Oferirem assessorament sobre les principals eines digitals, com utilitzar-les, treballarem les competències en relació a les xarxes socials, els dispositius mòbils,  les tauletes, compres on-line, la gestió telemàtica, reunions i trobades virtuals, les videotrucades entre d’altres. 

Com m’hi puc inscriure?
Trucant al vostre centre cívic de referència

Quin cost té?
És un servei gratuït per a tota la ciutadania