Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Actualització: Novetats en les mesures de l’Ajuntament de Girona per evitar la propagació del COVID-19

L’Ajuntament executa el tancament de bars i restaurants, prohibeix l’accés a la Muralla i la Font del Ferro i anul·la el concert inaugural d’Strenes

Després que s’hagi fet públic el decret de la Generalitat de Catalunya que estableix noves mesures per evitar el contagi del COVID-19, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha determinat avui diverses actuacions que s’hauran d’aplicar en l’àmbit municipal. En primer lloc, a hores d’ara, la Policia Municipal de Girona ja està informant tots els bars i restaurants de la ciutat que el decret del govern català obliga a tancar-los al públic, també les terrasses. Fins aquest migdia, la Policia Municipal n’ha tancat més de 50. Pel que fa als bars i restaurants d’hotels, que el decret permet mantenir oberts per als clients, hauran de tenir operatiu només l’accés des de l’interior de l’hotel, i s’hauran de tancar els accessos des de la via pública i les terrasses. Els establiments de degustació també hauran d’estar tancats, i els forns i fleques, on s’hi alterna la venda de productes d’alimentació amb la degustació, només podrà estar oberta la part de venda d’aliments.

Des de l’Ajuntament de Girona també es penjaran cartells a tots els parcs infantils, parcs de salut i zones obertes a l’aire lliure de pràctica d’esport com pistes de futbol, bàsquet i skate, en què s’advertirà la ciutadania de la recomanació de no utilitzar-los. En canvi, es prohibirà l’accés a dos espais a l’aire lliure que s’han considerat de risc per l’afluència de persones que s’hi poden concentrar: la muralla i la Font del Ferro a Sant Daniel. S’informarà de la prohibició d’accés en els mateixos espais al llarg de les properes hores. 

Pel que fa al Mercat del Lleó, a partir de dilluns estarà obert només l’accés just davant l’estàtua del Lleó, per així poder controlar l’aforament i evitar acumulacions excessives de gent. Paral·lelament, es repartirà entre el comerç de la ciutat les recomanacions a tenir presents per evitar contagis, com la reducció de l’aforament a només un terç del màxim autoritzat, o la distància d’entre 1 i 1,5 metres entre persones.

Avui també s’ha acordat l’anul·lació del concert inaugural del festival Strenes, previst per al dia 28 de març, data en què encara estaran vigents totes les mesures aprovades ahir per la Generalitat, així com totes les activitats de la Setmana Santa a la ciutat. 

Finalment, es reforçarà el seguiment diari, durant aquest episodi, a gent gran i persones usuàries de centres de dia, amb visites i trucades telefòniques perquè ningú quedi desatès arran del tancament d’equipaments. 

L’Ajuntament de Girona manté obert el telèfon d’informació ciutadana cada dia, de dilluns a diumenge, entre les 9 del matí i les 6 de la tarda, per resoldre els dubtes que puguin sorgir. També s’emplaça a la ciutadania a mantenir-se informada sobre les últimes novetats a través dels canals oficials de l’Ajuntament i de la Generalitat de Catalunya.

Tornar