Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Actualització de la fase d'emergència del Pla de protecció civil municipal (12 h)

Des de l'Ajuntament de Girona es demana a la població que viu als baixos dels habitatges de la zona més propera al riu Ter dels barris de Pedret, Pont Major i Sant Ponç que pugui a les plantes superiors o que busqui un reallotjament per a les properes hores.

A causa del desbordament del riu Ter a l’alçada de Pedret, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa a l’alçada del número 134 del carrer de Pedret. Davant del possible risc que augmenti el cabal del riu en la propera hora, es demana a la població que viu als baixos dels habitatges de la zona més propera al riu Ter dels barris de Pedret, Pont Major i Sant Ponç que pugui a les plantes superiors o que busqui un reallotjament per a les properes hores.

També s’han tancat el Centre Cívic Pedret, la biblioteca Just M. Casero, el Pavelló Municipal de Pont Major, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau i el Camp de Futbol de Pont Major. El Centre Cívic Pont Major estarà obert per acollir els veïns i veïnes que vulguin anar. 

Un cop més, us recordem que totes les informacions i actualitzacions oficials sobre la fase d’emergència del Pla de protecció civil municipal es donaran a conèixer a través dels canals oficials de l’Ajuntament a les xarxes socials i al web municipal.

Tornar