Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona engega una campanya de difusió i sensibilització sobre el risc de pèrdua d’habitatge

Sota el lema “Demana suport”, la iniciativa busca instar tothom qui ho necessiti a demanar ajuda a l’Oficina Municipal d’Habitatge.

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una campanya de difusió i sensibilització adreçada a la ciutadania sobre el risc de pèrdua d’habitatge. Sota el lema “Demana suport”, la iniciativa busca instar tothom qui ho necessiti a demanar ajuda a l’Oficina Municipal d’Habitatge, als Serveis Socials municipals, o a entitats que treballen pel dret a l’habitatge i que estan capacitades per oferir acompanyament en casos de risc de pèrdua habitacional.

“La situació del dret a l'habitatge a la ciutat de Girona és cada cop més complexa i l'exclusió residencial adopta formes que no eren habituals fins ara. Per això des de la taula de coordinació pel dret a l’habitatge s’ha creat una comissió de treball que té com a objectiu treballar per lluitar contra l’emergència habitacional”, ha assegurat la regidora d'Habitatge del consistori, Annabel Moya. És des d’aquesta comissió que s’ha dissenyat la campanya, una proposta dirigida a totes aquelles persones que troben en una situació de risc de pèrdua d’habitatge, per tal de posar al seu abast els recursos municipals de què disposa l’Ajuntament per donar-los suport.

La taula de coordinació pel dret a l’habitatge és l’organisme de participació de l’Oficina Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Girona. Aquest òrgan està format per entitats de la ciutat de diferent naturalesa, grups polítics i altres administracions i actors vinculats a les polítiques d’habitatge. L'objectiu de la Taula, és procurar solucions efectives a la pèrdua de l'habitatge, millorar l'accés als lloguers socials i assegurar el manteniment de l'habitatge.

Els materials informatius que formen part de la campanya es distribuiran a través de la mateixa Oficina Municipal d’Habitatge, així com des dels centres cívics, centres d’atenció primària i des dels diferents serveis d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Girona. També se’n farà difusió mitjançant les xarxes socials del consistori. 

Cartell de la campanya
Díptic informatiu de la campanya
Tornar