Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza més de 675 activitats als centres cívics de la ciutat durant el curs 2022-2023

El període de preinscripció per participar als cursos i tallers s’obre aquest dijous i s’allargarà fins al 14 de setembre

Portada del llibret dels cursos i tallers de la Xarxa de Centres Cívics de Girona.

L’Ajuntament de Girona ha organitzat més de 675 activitats als centres cívics de la ciutat durant el curs 2022-2023. Després d’uns anys amb restriccions per la pandèmia, la intenció del consistori és recuperar aquests espais com a equipaments de proximitat de referència en els diferents barris de Girona. Es tracta d’una programació extensa, oberta, inclusiva i per a totes les edats, amb preus accessibles per tal que arribi al conjunt de la ciutadania. Aquest serà el primer curs sense mesures de seguretat i prevenció contra la COVID-19 des del 2020.

Com és habitual, les temàtiques dels cursos i tallers seran diverses, i giraran entorn de la creativitat, l’art, la gastronomia, l’activitat física i la vida saludable, la sostenibilitat, la ciència o l’aprenentatge en noves tecnologies, entre d’altres.

Des del consistori, tornem a oferir una programació molt potent d’activitats als diversos barris de la ciutat, amb una oferta on segur que tothom hi pot trobar algun curs o taller del seu interès. L’objectiu és anar-nos adaptant a la demanda que tenim, de manera que ningú se n’hagi de quedar fora, i el resultat són aquestes 675 activitats que durant tot el curs posem al servei del conjunt de la ciutadania”, ha destacat la regidora de Drets Socials i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Núria Pi.

Les preinscripcions per participar en les activitats proposades estaran obertes a partir d’aquest dijous, dia 1 de setembre, i fins al 14 de setembre. La sol·licitud s’ha de realitzar a través del Sistema d'inscripcions de l’Ajuntament de Girona. El dia 16 de setembre es farà pública l’assignació de places, i cal que les persones interessades consultin el resultat del sorteig. A partir del 19 de setembre s’obrirà el període per fer les inscripcions directes a les activitats amb places lliures. El programa de cursos i tallers dels centres cívics arrencarà el dilluns 3 d’octubre.

La Xarxa de Centres Cívics de Girona està formada pel Centre Cívic Sant Narcís, el Centre Cívic Onyar, el Centre Cívic Santa Eugènia, el Centre Cívic Pont Major, el Centre Cívic Pedret, el Centre Cívic Pla de Palau, el Centre Cívic Ter i el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, l’Espai Cívic Mercadal, l’Espai Cívic Rosaleda, Espai Cívic de Santa Eugènia, Espai Cívic de Can Gibert, el Local Social de les Pedreres-Fora Muralla, el Local Social de Sant Daniel, el Local Social de Vista Alegre-Carme, el Local Social de Montjuïc, el Local Social de Campdorà, el Local Social de Montilivi, el Local Social de l’Eixample, el Local Social de Sant Narcís Sud, el Local Social de Palau-sacosta, el Local Social de Taialà, el Local Social de Torre Gironella, el Casal de Gent Gran de Santa Eugènia, el Casal de Gent Gran de Taialà i la Pista Esportiva del CREC de Sant Daniel. En la confecció de les propostes que s’ofereixen hi ha participat tant la ciutadania com les entitats i els mateixos centres cívics.

Podeu consultar més informació sobre les activitats i sobre les inscripcions al web www.girona.cat/ccivics. També podeu consultar el llibret de cursos i tallers en aquest enllaç.

Llibret dels cursos i tallers 2022-23
Tornar