Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Xarxa de Centres Cívics ja té enllestida tota la programació de cursos i tallers del curs 2022-2023

Les preinscripcions es duran a terme del dia 1 de setembre fins el dia 14 de setembre (ambdós dies inclosos)

La xarxa de centres cívics ja ha publicat tota la programació de cursos i tallers del curs 2022-2023. Una oferta que ja es pot consultar a través de la mateixa pàgina web.

Una programació a on, de nou, cal remarcar el pes de les diferents entitats, associacions i col·lectius dels diferents barris de la ciutat, doncs de la seva iniciativa i implicació neix el gruix de tota la programació de la xarxa.

Tot i que ja es pot consultar tota la programació, les preinscripcions es duran a terme del dia 1 de setembre fins al dia 14 de setembre (ambdós dies inclosos) a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona www.girona.cat/inscripcions i entrar amb el nom d’usuari i clau d’accés personal de cadascú.

El dia 16 de setembre es durà a terme el sorteig i durant el mateix dia caldrà que tothom consulti l’assignació de places.

A partir del dia 19 de setembre i fins al 26 de setembre (ambdós dies inclosos) s’obrirà el període per formalitzar la plaça que es realitzarà mitjançant el pagament de la matrícula.

També a partir del dia 19 de setembre, les persones que estiguin interessades en alguna activitat o taller que encara disposi de places lliures, es podran inscriure directament a través del mateix sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona www.girona.cat/inscripcions.

Finalment, l’inici dels cursos i tallers la Xarxa de Centres Cívics serà el dilluns dia 3 d’octubre.

Tornar