Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Torneig de joc d’estratègia, exèrcits en miniatura envaeixen el Centre Cívic de Pont Major

El diumenge 30 de gener va tenir lloc, al Centre Cívic Pont Major, el primer torneig per equips de Warhammer 40.000, organitzat per l’associació Cavallers de Gironheim.

Es tracta d’un joc d’estratègia amb miniatures, coneguts com a “wargames”, on dos jugadors simulen batalles amb miniatures a escala  i pintades a mà pels jugadors, i en camps de batalla amb escenografia a escala. Existeixen tota classe de “Wargames”, tant històrics com de fantasia o ciència-ficció, molts d’ells en universos coneguts de la cultura popular com La Guerra de les Galàxies, els superherois de Marvel, Joc de Trons, El senyor dels anells, zombis, etc...

Pel que fa a l’univers de Warhammer 40.000, s’ambienta en el futur del mil·lenni 41 on la humanitat sobreviu assetjada per totes bandes per alienígenes, renegats i els adoradors de deus demoníacs d’una altra dimensió. En una batalla d’aquest univers trobem soldats de tota mena, tancs, monstres, avions, robots, dimonis, mutants, psíquics...

I aquestes són precisament el tipus de miniatures que trobem a les taules de joc de Warhammer 40.000. Els jugadors dirigeixen els seus exèrcits i s’alternen en torns on les tropes mouen, disparen, combaten i realitzen tota mena d’accions. Els jugadors han de complir amb objectius definits per obtenir punts i guanyar. 

Un torneig habitual sol comptar amb una desena de jugadors i els més grans un centenar. Els tornejos més importants poden arribar al miler de jugadors. El centre cívic acull periòdicament tornejos organitzats per l’associació Cavallers de Gironheim, amb seu social al centre cívic, i amb la participació d’entre una desena i una vintena de jugadors. 

Tornar