Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les cançons reivindicatives de FINA pugen a l’escenari del Centre Cívic Ter 

El músic i activista social actuarà en el marc del cicle Mmm’agrada molt la música a Girona aquest dissabte 19 de març.

El pròxim dissabte, 19 de març, el projecte Mmm’agrada molt la música a Girona portarà a l’escenari del Centre Cívic Ter (19h) al conegut músic i activista social FINA, que presentarà un tast de la seva nova proposta “Poemons ‘Poemes fets cançó i cançons que són poemes’”. D’aquesta manera, l’equipament de Germans Sàbat es mourà amb els seus ritmes pop d’autor, nodrits amb uns aires rock, reggae i funk molt presents en el seu disc #Inconformista, així com en el seu darrer treball en procés, que esdevindrà menys festiu però, com sempre, marcadament reivindicatiu. 

La de FINA serà l’antepenúltima parada del cicle d’enguany, després de les actuacions del grup Paxòfon (10 d’octubre), Lapame Rodríguez i Projecte Mau (14 de novembre), Isaac Fernández (12 de desembre) i Salva Gallego (23 de gener), així com una jornada dedicada a noves i nous creadors musicals de les comarques gironines que va tenir lloc el 20 de febrer. Properament, actuarà Tona Gafarot (24 d’abril) i, com a clausura, hi haurà un doble concert a càrrec de Marina Gil i Esther Farga (15 de maig). 

Mmm’agrada molt la música a Girona és un projecte que té com a fita principal fomentar la dinamització cultural, musical i d’inclusió de la diversitat funcional del territori gironí. Així doncs, la proposta programa una sèrie de concerts estable que posa en relleu el talent artístic present a la demarcació, i alhora garanteix l’accés universal i efectiu als esdeveniments a persones amb diversitat funcional. L’activitat està impulsada per l’Associació MMM’agrada-Cultura Natura Inclusió en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter.

Més informació i reserva prèvia
Tornar