Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona Est x 365, exposició de fotografia de Tino Soriano

Del 17 de gener al 20 de març de 2022, al Centre Cívic Onyar.

El passat 17 de gener es va inaugurar al Centre Cívic Onyar,  l’exposició de fotografia Girona Est x 365, de Tino Soriano. 

Tino Soriano, fotògraf, comunicador i escriptor, nascut a Barcelona , ha estat reconegut amb diversos premis tant en l’àmbit nacional com en l’internacional, entre altres: l’any 2018 el govern de la Generalitat li va concedir el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Premsa. L’any 2015 va estar reconegut amb el Gran Premi "Humanity Photo Award" de la Unesco i de la CFPA (China Folklore Photographic Association).

L’any 1980 l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i l’Organització Mundial de la Salut, va retre-li un reconeixement especial per la seva tasca de divulgació de la sanitat mitjançant els seus reportatges fotogràfics (podeu consultar la seva biografia completa a: www.tinosoriano.com/es/pagines/bio).

Aquesta exposició ha estat fruit del treball de dos anys de l’autor per encàrrec de la Fundació Girona Est amb la col·laboració del Centre Cívic Onyar. Les fotografies presentades mostren el dia a dia dels veïns i veïnes del Sector Est de Girona que es conforma pels barris de: Vila-roja, Mas Ramada, Font de la Pólvora, Grup Sant Daniel i la Creueta. 

Tornar