Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

"Teatre i somnis", un nou projecte per afavorir l’aprenentatge d’infants i joves a través de les arts escèniques a Girona Est

Les inscripcions de les persones candidates al programa seran fins al dia 4 d’octubre, al Centre Cívic Onyar.

"Teatre i somnis" és un projecte de la Fundació Catalunya La Pedrera que pretén afavorir la formació i relació amb l’aprenentatge dels infants i joves de Girona Est a través de les arts escèniques, posant especial èmfasi en les competències lingüístiques de manera divertida i creativa.

Es durà a terme als barris del sector Est amb infants i joves de 5è de primària a 2n d’ESO en horari extraescolar i amb experts en arts escèniques i pedagogia. A partir de recursos interpretatius es busca treballar de manera amena i creativa les habilitats, tant de la parla com de lectoescriptura, alhora que es forma a les noves generacions en el món de la interpretació i l’espectacle, tant pel que fa a la gestió de davant del teló com darrere l’escenari.

"Teatre i somnis" és un projecte de la Fundació Catalunya La Pedrera en col·laboració amb Temporada Alta – Fundació La Ciutat Invisible, Fundació Girona Est, ConArte Internacional i l’Ajuntament de Girona.

Les inscripcions de les persones candidates al programa seran fins al dia 4 d’octubre al Centre Cívic Onyar, equipament municipal que acull l’activitat (contacte: 972010298 o bé cconyar@ajgirona.cat
Per a més informació, consulteu la pàgina web del projecte.

Web del projecte
Tornar