Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Associació de Comerciants de Santa Eugènia de Ter impulsa la campanya “Comprar al barri té premi” per promoure el comerç local i de proximitat

La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, repartirà un total de 4.000 euros en premis

Cartell de la campanya

L’Associació de Comerciants de Santa Eugènia de Ter impulsa la campanya “Comprar al barri té premi” per promoure el comerç local i de proximitat. La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, arrenca avui i s’estendrà fins al 31 de juliol. Durant aquests dies, els establiments adherits a la campanya repartiran un total de 4.000 euros en premis. 

Participen en la iniciativa 70 comerços del barri de Santa Eugènia. Tots ells sortejaran entre els clients i clientes 5 vals de descompte de 10 euros, a bescanviar en el mateix establiment. A més, entre tots els comerços se sortejaran 5 premis de 100 euros cadascun, a bescanviar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. 

Amb aquesta iniciativa es pretén, per una banda, fer barri, i per l’altre dinamitzar el comerç local de la ciutat. Tots els establiments participants tenen el cartell “Entra, participa i guanya” penjat al seu exterior perquè la ciutadania els pugui identificar.

Tornar