Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El projecte Reforça’t de l'associació sociocultural Nousol busca persones voluntàries

Amb aquest projecte ens centrarem a proporcionar un servei de qualitat i estable de reforç escolar als infants, joves, famílies i a les escoles properes als barris limítrofs dels municipis de Girona i Salt essent, principalment, els barris del veïnat i el Barri Vell de Salt i els barris de Santa Eugènia de Ter, Teixidores de Girona i Can Gibert del Pla.

Els objectius principals són per una banda incidir positivament en el desenvolupament personal i acadèmic dels infants i joves i, per una altra, contribuir en millorar les competències parentals i acadèmiques de les mares i els pares dels infants i joves als quals es dirigeix el projecte.

Al projecte Reforça't poden assistir aquells infants que pateixen una situació de risc social i vulnerabilitat en alguns dels àmbits vitals de la vida quotidiana, com violència de gènere i absentisme escolar, en tant com infants amb necessitats educatives especials.

Tot infant tindrà un seguiment acurat i personal per tal d’adaptar-nos a la necessitat de cada persona. Preparem material educatiu adient i acord al seu nivell acadèmic i adaptem els jocs i dinàmiques a les seves capacitats.

NouSol ONG obre el projecte Reforça’t a tots aquells infants i joves que requereixen d'un espai segur on poder seguir desenvolupant les seves aptituds i actituds tant pel que fa a l'adquisició de contingut acadèmic com també l'adquisició d’habilitats socials, organitzatives i de gaudi d’activitats d’oci i lleure.

Data i hora de finalització de l’activitat:

  1. Espai Reforça’t: Octubre 2021 a Juny 2022 (Temporalitat escolar). L’activitat es realitza de dilluns a divendres en horari de tardes de 17.15 a 19.15 H.
  2. Espai Casal: Juliol i Agost, de dilluns a divendres, de 16 a 20 h.

Més informació:  info@nousol.org

Feu-vos voluntaris/àries
Més informació
Tornar