Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Deriva Mussol. Caminar el Perímetre #Girona

Walking Art, caminar com a pràctica artística, una proposta que tindrà lloc el 29 i 30 de maig.

Hi ha un lloc on la ciutat s’acaba. S’acaben els carrers i comença la natura, o potser els polígons, o una altra ciutat. Fins on arriba la nostra ciutat, el nostre barri? A la frontera, què hi ha? Horts? Naus industrials? Autopistes? Carrers? Petits caus d’animals o cabanes que potser ha fet algú…

Caminar el Perímetre és una proposta participativa que convida a descobrir les fronteres, els límits de la ciutat amb els ulls oberts a qualsevol cosa que passi, com si visitéssim un lloc on mai hem estat. Farem tota la volta al municipi de Girona i estem segurs que hi haurà sorpreses: còmplices a cada barri, llocs amagats que només coneixen les veïnes, o personatges que ens sortiran al pas amb les seves històries increïbles. Algunes coses extraordinàries que tenim al voltant només apareixen si les mirem amb curiositat, com si de cop tot fos nou.

Us convidem a caminar amb nosaltres. Calculem que trigarem dos dies a fer tota la volta a la ciutat, i no cal que ens acompanyeu tot el trajecte, pot ser un matí, una tarda, el moment que passem pel vostre barri, o per un lloc que us agradaria descobrir o tornar a mirar amb nous ulls. Tothom és benvingut a aquest petit viatge ben a prop de casa. El recorregut és apte per totes les edats i només cal un bon calçat i ganes de fer un volt.

Deriva Mussol som Jordi Lafon, Eva Marichalar-Freixa, Montsita Rierola, Sebastià Masramón i Albert Bordonada en col·laboració amb Clara Garí i  amb totes les persones de Girona que vulguin participar en la nostra proposta.

Aquesta proposta forma part de la beca Kreas de l’Ajuntament de Girona. Amb la  col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de la Ciutat de Girona.

Durada: dos dies
Dies: Dissabte 29 i diumenge 30 de maig
Punt de sortida i arribada: Local Social de Campdorà
Horari: 8 hores aproximadament per dia
Nombre de participants: 15
Data límit inscripció: Dimecres 26 de maig
Un cop confirmada la inscripció s’enviarà un correu electrònic amb l'hora i lloc de sortida i el material que es requereix per fer la caminada. Gratuït.

Inscripcions
Web Deriva Mussol
Tornar