Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Netegem la Vall de Dant Daniel. Participa a l'European Clean Up Day!

Si estimes la vall, ajuda'ns a cuidar-la i netejar-la!. Suma't al repte de fer da la vall un indret lliure de residus!

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats als boscos, platges, marges de rius, etc. La campanya d'enguany s'ha previst entre els dies 7 i 9 de maig. 

Des de Nordic Walking Girona hem volgut focalitzar aquesta campanya en el nostre territori, a casa nostra i en concret, en la Vall de Sant Daniel. Una vall que durant aquesta pandèmia ha estat un dels indrets més transitat pels gironins i gironines. Una vall que ha estat i és el pulmó més important de Girona. Una vall amb molta història i ric patrimoni que ens permet connectar-nos amb la natura i esbargir-nos del nostre dia a dia. Una vall que mereix ser cuidada dia a dia per tot allò que ens aporta.

Per aquest motiu i amb la coorganització de diferents entitats de casa nostra: Associació de Veïns de la Vall de Sant Daniel, Associació de Veïns La Torrassa, Escoleta de Trail Running Sant Daniel, Beer Runners Girona, Les Nenes Trail, Associació Amics de la Unesco de Girona, i el suport d'Ambisist i l'Ajuntament de Girona, convoquem a totes les persones que s'estimen la vall a netejar-la per tal de fer-ne un indret lliure de residus, avui i cada dia. 

Dia: diumenge 9 de maig
Punt de trobada: pati de les escoles de Sant Daniel
Hora: 9.30 h
Què cal portar: cal venir amb roba còmoda, calçat tapat i guants.
info@nordicwalking-girona.com

Més informació
Vídeo
Tornar