Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Sant Jordi 2021 a Pont Major

"Les Veus de Pont Major"

“Les Veus de Pont Major” és la proposta per celebrar la Diada de Sant Jordi d’enguany. Una manera diferent de mantenir el recital de poesia que es feia cada any per part de l'Associació de La Unió, adaptant-la al moment sanitari actual i obrint-la a veïns i veïnes del barri. Per a participar-hi s’ha d’enviar un WhatsApp de veu al 696 438 245 amb la lectura d’un poema o d’un fragment de text de fins a 30 segons de durada abans del 16 d’abril. Amb tots els àudios rebuts realitzarem un audiovisual col·lectiu i comunitari. 

A més a més d’aquesta acció - en la que s’involucren les entitats, serveis i projectes del barri - per Sant Jordi es portaran a terme més activitats:  

-    Espectacle teatral “Redimim-nos”, a càrrec de la Companyia La Intempèrie. Dins del Cicle A Prop, el dia 22, a les 19 h, a la Biblioteca Just M.Casero.
-    Lectura de contes en format vídeo, per part d’alumnes del Centre de formació d’adults de Girona a l’Escola Carme Auguet, fruit de la col·laboració entre els dos serveis. 
-    Els Jocs Florals de l’Escola FEDAC i la venda anticipada de roses pels alumnes de 6è.
-    El concurs literari que organitza l’IES Narcís Xifra.
-    Tallers de flors i punts de llibres per part dels projectes socioeducatius del barri.

Tornar