Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Nou Servei de Mediació del Barri Vell

L’Associació de veïns i veïnes del Barri Vell presenta un projecte a tres anys vista que pretén afavorir la comunicació i la participació veïnal, analitzar els conflictes existents i reduir la conflictivitat

Fruit dels pressupostos participats votats pels residents l’any 2019, s’ha presentat oficialment el Servei de Dinamització i Mediació al Barri Vell de Girona. Es tracta d’un servei proposat i dissenyat amb l’objectiu de millorar la convivència, dinamitzar i cohesionar socialment el Barri Vell.

El Servei de Dinamització i Mediació és gestionat per ACE Girona i presenta tres línies de treball principals: en primer lloc, millorar la convivència; en segon lloc, analitzar i resoldre conflictes supra-individuals i, per últim, desenvolupar intervencions mediadores per a la resolució de conflictes veïnals.

Els veïns i veïnes poden fer peticions d’atenció del Servei en qualsevol moment i seran atesos per la Coordinadora del Servei. El contacte amb el servei es pot fer a través del telèfon 972 487 988 o bé per correu electrònic a dinamitzacio.mediaciobarrivell@gmail.com.

Tornar