Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els centres cívics fe Girona recuperen una part de les activitats presencials

A partir del dilluns 8 de març s’aplicaran les noves mesures aprovades pel PROCICAT

Els centres cívics recuperaran de forma progressiva les activitats presencials obertes al públic. La decisió s’ha pres després que dissabte passat s’aprovés la resolució SLT/612/2021, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública en relació amb la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya, i que especifiquen la possibilitat d’organitzar activitats culturals d’arts escèniques i musicals en recintes tancats i a l’aire lliure, com també la presencialitat dels cursos i tallers del programa de la xarxa de centres cívics a l’aire lliure, amb grups màxim de  5 alumnes i el professor/a o tallersita.

Per tant, informem que a partir d’aquest dilluns 8 de març es permeten la presencialitat als centres cívics de les següents activitats:

Activitats d’intervenció socioeducativa i programes de suport juvenil
Les activitats docents i les activitats d'intervenció socioeducativa per a l'atenció i formació a persones amb discapacitats, necessitats especials o situació de vulnerabilitat i els programes de suport juvenil.

Activitats culturals d'arts escèniques i musicals
Tant en recintes tancats com a l'aire lliure, i els espais especialment habilitats per a la realització d'espectacles públics, poden obrir exclusivament per a les activitats de la programació ordinària i limitant l'aforament al 50% de l'autoritzat i amb un nombre màxim de 500 persones per sala i sessió o actuació.

Les activitats esmentades, si es desenvolupen a l'aire i sempre que també garanteixin les mesures de control d'aglomeracions indicades a l'annex 2 del PROCICAT poden obrir, respectant el límit de l'aforament al 50%, fins a un màxim de 1.000 persones per sessió o actuació.
 
Tornen a la presencialitat els cursos i tallers programats per la xarxa de centres cívics sempre que siguin a l’aire lliure

  1. limitant la capacitat i distància entre assistents
  2. Amb registre de participants i control d’accés
  3. Amb grups de 5 persones més professorat/tallerista

Una gran part de les activitats es continuaran oferint en la modalitat a distància.

Tornar