Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Us presentem la nova imatge gràfica i les il·lustracions que representaran el Festival monar´T 3a edició

Enguany hi ha hagut 26 artistes que han presentat propostes de molt alta qualitat

El passat dimarts 23 de de febrer ens va reunir el jurat format per veïns, veïnes, artistes, entitats artístiques i culturals del barri de Santa Eugènia i can Gibert per a escollir la nova imatge gràfica i les il·lustracions que representarà el Festival monar’T 3a edició. Enguany hem tingut vint-i-sis artistes que han presentat propostes de molt alta qualitat.

Ha estat  difícil escollir, de fet ens ha costat molt arribar a unanimitat, ja que les propostes eren de molt alt nivell, i ens sabia greu descartar idees tant fantàstiques. Així que primer de tot, volíem donar les gràcies a tots els artistes que hi han participat ja que hi han posat molt d’art, il·lusió i hores.

Tenim ganes de poder compartir tota la feinada que hi ha darrera de cada proposta enviada, fent-les visible, així que hem pensat en fer una exposició durant el proper mes de setembre, on tothom podrà gaudir de totes les propostes presentades i durant la setmana del festival, estaran a la venda al mercat d’art, tot això al Centre Cívic de Santa Eugènia – Can Ninetes.

El disseny escollit com imatge gràfica del festival d'enguany és del grup d’artistes NSN997. Ens presenten un disseny alegre divertit, innovador, on es mostren tots els estris utilitzats per a la realització d’un mural. Les il·lustracions són de l’artista Greendel13 amb un disseny d’abelles, símbol de moviment, transformació, alegria i bellesa, les quals, en paraules  de l’artista “representen comunitat, totes desenvolupen la seva feina per a què la comunitat visqui millor, una cosa semblant al que passa durant el festival, artistes, organitzadors, associacions, etc.

Així que ens fa moltíssima il·lusió presentar-vos la nova imatge gràfica i les il·lustracions pel monar’T d’enguany, tot canviant el color blau representatiu de l’edició de l’any passat, per un groc, ple de llum, calidesa i il·lusió, la mateixa amb la que engeguem aquesta 3a edició del Festival monar’T.

Més informació
Tornar